main logo
1504

Rodica Rusu Eșanu: Noi suntem de vină că avem astfel de politică

Rodica Rusu Eșanu a fost la interviul „După Cortină” și ne-a povestit despre cum reușește să combine ocupația de blogger, profesia de specialist în PR și profesia de mamă, care spre deosebire de celelalte nu are niciun concediu.

Rodica Rusu Eșanu: Noi suntem de vină că avem astfel de politică

Are un succes fulminant în mediul online, deși face asta doar din pasiune, iar recent a uimit pe toată lumea când a decis să candideze la alegerile din 24 februarie pe circumscripția din SUA și Canada, cum a făcut față valului de comentarii negative și dacă mai are de gând să se implice în politică, ne-a spus într-un interviu sincer și fără ocolișuri, transmite Știri.md cu referire la ea.md.

Candidată din partea partidului „Șor” pe circumscripția din SUA și Canada

„A venit acea propunere pentru că lucrez la aeroport și am avut proiecte pe care le-am făcut inclusiv pentru partid de exemplu suport informațional ca specialist în PR. La început am râs… eu și politica?

Eu mereu am preferat să fiu de partea cealaltă, iar în ultimii ani am mers cu greu la vot. Cu greu m-am motivat să votez pentru că nu am avut pe cine să votez cu mâna pe inimă, dar am stat și am analizat o zi și o noapte. M-am gândit de ce să nu încerc?

În politica din Republica Moldova este greu pentru că eu o vedeam mai altfel, dar politica de la noi este cum este și probabil noi electoratul suntem de vină că avem astfel de politică pentru că politicienii sunt tot din Moldova și sunt tot moldoveni, nu sunt de pe altă planetă.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării