main logo
1355

Revoltător: O profesoară de la un liceu din Capitală insultă elevii în public: Curvă politică

Caz revoltător la Liceul Gheorghe Asachi din Capitală. O profesoară, care este şi dirigintă, îşi permite să hărţuiască psihologic şi fizic elevii de clasa a V-a.

O profesoară de la un liceu din Capitală insultă elevii în publicO profesoară de la un liceu din Capitală insultă elevii în public

Despre acest lucru a anunţat pe o reţea de socializare jurnalista Marcela Dedin, al cărui fiu a fost agresat de cea care se pretinde a fi pedagog., transmite Știri.md cu referire la Publika.md

"Drag profesor, eu tare te iubesc şi prețuiesc. Datorită ție eu sunt ceea ce ce sunt astăzi. Mai ales că am avut şi un exemplu de pedagog în familie: sora, care mi-a fost şi dirigintă şi pe care o veneram pentru că vorba şi atitudinea ei era respectuoasă față de toți elevii în egală măsură! Da, era şi severă, inclusiv față de mine! Dar există o diferență mare, drag Profesor, între severitate şi agresiune psihologică, verbală și chiar fizică, față de elev!

Înțeleg că profesia ți-e dificilă, că ai salariu mic (pe care statul ți-l oferă, nu părintele), dar mai înțeleg că profesia ţi-e una nobilă: de a forma viitoare personalități! Admitem că elevul greşește, că este la vârsta şotiilor lui Ion Creangă, apropo vârsta preadolescenței când se transformă şi suferă, mai ales psihologic!

Dar unde este măiestria ta pedagogică, drag Profesor!? Ai ajuns să-ți faci din propriul discipol un duşman!? Să-l hărțuieşti zilnic psihologic, amenințându-l cu dosar personal? Să-l notezi zi de zi cu note de doi? Să-l agresezi verbal, numindu-l " curvă politică", apropo adresarea a fost către toată clasa de a V-a! Ți-am iertat agresiunea fizică, când ți-ai băgat unghiile în gâtul copilului, am tăcut şi am sperat că în "ceasul al 12-lea" îți revii!

Dar când copilul mă telefonează de la şcoală, plângând că vrea să vină acasă, că nu mai poate să stea la scoală, eu nu mai tac! Când copilul mă roagă să îl transfer în altă școală, pentru că tu, drag Profesor, ajutat de "strângătoarea de fonduri", care se numeşte președinte de comitet părintesc, îl umileşti public în faţa altor părinţi, în lipsa mea, continuând astfel violența psihologică și verbală asupra lui, eu chiar nu mai pot să tac! Și tu eşti dirigintă, dragă profesoară! Aș mai scrie multe, dar trebuie să alăptez nou-născutul meu de nici trei luni!

Apropo, fiind dirigintă, am sperat să îmi susții fiul mai mare în perioada maternităţii mele! De unde atâta fericire!? Ai preferat să mă ataci și pe mine: o mamă, abia ieșită din maternitate!", a scris jurnalista Marcela Dedin. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării