main logo
855

Revoltă la Combinatul Poligrafic din cauza Serviciului 112

„Chiriașul alungă gazda”, „Nu distrugeți o întreprindere profitabilă” sau „Vrem să lucrăm acasă”.

Revoltă la Combinatul Poligrafic din cauza Serviciului 112

Asta au scandat în această seară angajații Combinatului Poligrafic din Chișinău în față instituției, transmite Știri.md cu referire la Jurnaltv.md.

Reacția vine după ce Guvernul a hotărât, în luna decembrie, să treacă clădirea principală a întreprinderii, unde se află administrația, în subordinea Serviciului unic pentru apeluri de urgență - 112.

Revoltați, oamenii spun că nu vor renunța la clădirea pe care o dețin și anunță proteste repetate.

Președinta comitetului sindical susține că toată problema a început din bunătatea lor, întrucât atunci când se căuta spațiu de instruire pentru Serviciul 112, Combinatul Poligrafic le-a venit în întâmpinare și le-a oferit un loc temporar. Doar că, pe urmă, aceștia au început să pretindă la mai mult.

Angajații întreprinderii ne-au povestit că nu își pot explica cum unora li se ia un bun, ca să se dea altora, în condițiile în care statul are spații goale pentru a le oferi celor ce necesită.

Serviciul de presă al Guvernului ne-a comunicat că încăperea Combinatului Poligrafic este o proprietate a statului, care a fost trecută într-o altă proprietate a statului și că statul este în drept să își gestioneze bunurile.

Totodată, reprezentanți executivului ne-au spus că transferul nu s-a făcut în scopuri comerciale, ci pentru a fortifica Serviciul 112, care este fondat de Guvern.

Ce spun restul angajaților despre această situație, dar și ce răspund celelalte instituții implicate în această cedare a clădirii, aflați sâmbătă, începând cu ora 19, în cadrul emisiunii „Jurnalul Săptămânii”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării