main logo
401

Reparație pe datorie: O grădiniță din Căușeni duce lipsuri de mobilier

Au reparat capital încăperi ale grădiniței cu scopul de a mai deschide o grupă de copii, dar nu au bani să plătească pentru lucrările executate și nici pentru a cumpăra mobilier.

Reparație pe datorie: O grădiniță din Căușeni duce lipsuri de mobilierReparație pe datorie: O grădiniță din Căușeni duce lipsuri de mobilier

Este vorba  despre grădinița numărul 6 din Căușeni care a a făcut economii și a inițiat lucrări de reparație capitală pentru a mai integra încă aproape 30 de copii în această instituției, transmite Știri.md cu referire la Canal Regional.

„Prima parte de transfer a fost făcută din economiile pentru salarii. Din acești bani a fost reparat veceul. Pentru restul banilor apelăm la consilierii locali. Noi avem nevoie de această grupă. Ne este greu. Băieții au lucrat pe datorie, iar noi nu avem mobilier. Eu sper că organizațiile non-guvernamentale ne vor ajuta”, a declarat Svetlana Boișteanu, directoarea grădiniței.

Potrivit lui Grigore Repeșciuc, primarul orașului Căușeni, autoritățile locale vor achita datoriile către antreprenorul care a reparat grădinița, și vor încerca să indentifice resurse pentru cumpărarea mobilierului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării