main logo
1149

Reparație de ochii lumii la pasajul subteran de pe bulevardul Constantin Negruzzi

Reparație de ochii lumii la trecerea subterană de pe bulevardul Constantin Negruzzi.

Reparație de ochii lumii la pasajul subteran de pe bulevardul Negruzzi

Deşi lucrările s-au încheiat, pasajul nu este nici acum iluminat, pereţii sunt vandalizați, porţiuni de tavan sunt inundate, iar pavajul nici acum nu este finalizat, transmite Știri.md cu referire la Publika.md.

Situaţia fusese discutată şi la şedinţa operativă a primarului Capitalei cu pretorii din 26 iunie.

"Domn' pretor, când aţi fost ultima dată în subterana de la Negruzzi?", a întrebat primarul Capitalei, Ion Ceban.

"La Negruzzi, posibil vreo săptămână, două în urmă, nu mai mult. După ploile care sunt, domn' primar general, da, o să intervenim încă odată şi o să punem în sarcină agentul economic, astfel încât ca subterana să fie bine", a spus pretorul sectorului Centru, Pavel Rusu.

"Aveţi termen de 15 zile ca să o aduceţi la normalitate şi nu aşteptaţi ca lucrurile să se întâmple, eu să vă fugăresc. Eu am fost, ieri, acolo, de asta şi vă întreb", a adăugat primarul Capitalei, Ion Ceban.

Acum, edilul Ion Ceban consideră că problemele au fost rezolvate.

"S-a intervenit și s-au finalizat lucrările. Pe cât se putea, fiindcă acolo nu este ceva extraordinar. Erau unele tasări, erau probleme în tavan și erau probleme cu scurgerea apei pe pereții laterali. Plus că iarăși cineva a murdărit acei pereți. Ieri mi-a fost raportat, nu am fost încă la fața locului. Mi-au fost transmise fotografiile. Toate aceste situații au fost reparate", a menţionat primarul Capitalei, Ion Ceban.

Trecătorii sunt dezamăgiţi că nici după a doua intervenţie situaţia nu a fost remediată.

"E de ruşine, acasă cred că tot aşa fac cei care conduc. De făcut ca la oameni, e de ruşine... ruşine domnului Dodon, şi Chicu, şi ceilalţi, şi Ceban".

"Eu socot că nu-i bun deloc, ce au făcut ei? Ei trebuiau să niveleze cu prima scară. Mă scuzaţi asta nu-i muncă, mie nu-mi place, vă spun cinstit".

"Acolo este întuneric, se străduiesc, pun aceste lămpi, dar sunt distruse de vandali. Eu odată mi-am rupt piciorul, îmi pare rău că au început să facă dar nu au dus până la capăt".

În Capitală sunt 18 pasaje subterane, dintre care 10 sunt date în chirie agenților economici. Majoritatea au fost construite în perioada sovietică şi aproape toate sunt distruse şi vandalizate.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării