main logo
1127

Reniță: Hotelul Naţional este un centru specializat de infecții

Deputatul Iurie Reniţă solicită informaţii de la Ministerul de Economii cu privire la adevărații proprietari ai Hotelului Naţional din centrul Capitalei.

Reniță: Hotelul Naţional este un centru specializat de infecții

Reniță a acuzat într-un mesaj pe o rețea de socializare fosta guvernare de starea dezastruoasă a hotelului, transmite Știri.md.

„Ex-premierul Filip, cunoscut, mai ales, prin caracterul lui umil, dar și umilit mereu de către fostul său coleg de facultate și șef de partid, fugarul Plahotniuc, ne asigura că va clarifica care-i situația cu fostul hotel “Național”, actualmente această clădire fiind o adevărată “oază” și “centru specializat” de infecții și totală insalubritate, de comercializare a drogurilor sau de refugiu nocturn pentru copiii abandonați ori cei fără de adăpost. 

Se pare că ex-premierul a clarificat situația și, cel mai important, a aflat cine sunt proprietarii adevărați ai edificiului, după care “i-a trecut pofta” să mai facă ordine acolo, din considerente partinice foarte clare și evidente”, a declarat deputatul.

Cu toate acestea, Reniță a înaintat o interpelare către Ministrului Economiei pentru a clarifica cine stă în spatele hotelului.

„Tocmai de aceea am adresat recent o interpelare Ministrului Economiei și Infrastructurii ca să ne familiarizăm și noi până unde a ajuns cu clarificările dl Filip și cu promisiunea de a rezilia contractul de privatizare a acestui edificiu de interes național?”.

Image may contain: text

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării