main logo
2352

Renato Usatîi: Dacă voi fi președinte, mă voi deplasa cu o mașină blindată

„Pentru toți cetățenii Republicii Moldova voi fi cel mai bun președinte, iar pentru mizerabili voi fi cel mai dur dictator”, a declarat candidatul Partidului Politic „Partidul Nostru” la alegerile prezidențiale din 20 octombrie.

Usatîi: Dacă voi fi președinte, mă voi deplasa cu o mașină blindatăRenato Usatîi/Foto: Telegram

„De aceasta, când voi fi șef de stat, Serviciul de Pază și Protecție de Stat va fi unul dintre cele mai puternice din lume. Da, va trebui să mă deplasez într-o mașină blindată, așa cum am făcut când eram primar de Bălți și am declarat război celor care controlau ilegal veniturile în piețele din municipiu”, a declarat Usatîi, transmite Știri.md cu referire la IPN.

Candidatul susține că, pe vremea când a fost primar de Bălți, a avut oferte „generoase” ca să nu se implice în diverse procese și, de asemenea, a fost amenințat cu moartea. În acea perioadă purta vestă antiglonț, însă veniturile piețelor din Bălți au crescut cu 200% într-un timp foarte scurt.

Au apărut bani pentru modernizarea pieței secondhand de pe strada Pușkin. Au apărut bani și pentru reparația străzii de lângă piața Baiducov, precum și pentru alte proiecte, a exemplificat Renato Usatîi.

„Eu nu voi fi președintele țării care face poze în coadă la vamă. Dacă va fi necesar pentru interesul economic al țării, mă voi deplasa peste hotare cu avion privat”, mai spune Renato Usatîi.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării