main logo
3404

Renato Usatîi a venit la Primăria din Bălți cu noul Rolls-Royce

Liderul Partidului Nostru Renato Usatîi a intrat oficial în cursa pentru funcția de primar al municipiului Bălți.

Renato Usatîi a venit la Primăria din Bălți cu noul Rolls-RoyceColaj: Știri.md

Usatîi și-a depus dosarul la Comisia Electorală de Circumscripție din incinta primăriei Bălți, unde a venit „călare” pe un Rolls Royce Cullinan de 341 de mii de euro, o achiziție recentă, care a stârnit vâlvă printre internauți, transmite Știri.md cu referire la Nordnews.md.

Fostul edil de Bălți, susținut de câțiva zeci de simpatizanți, a ținut un discurs în fața primăriei. Acesta a promis bălțenilor că va realiza trei lucruri, dacă va fi ales primar.

„Drumurile, acum vreau să finisez un proiect ce ține pentru tineret și al treilea – continuăm să curățim, încă o dată, visul meu era ca orașul Bălți să devină un oraș exemplar, exemplar ce ține de conducere și transparență”, spune Renato Usatîi.

La 17 iunie curent,  Renato Usatîi s-a întors în Republica Moldova după o absență de aproape trei ani, timp în care s-a aflat succesiv în Rusia, Germania și România. 

Acesta a părăsit țara după ce în prezidențialele din 2016  pe numele lui au fost intentate un șir de dosare penale. Fostul edil de Bălți a declarat atunci că dosarele au fost fabricate la indicația fostului lider PDM, Vlad Plahotniuc.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării