main logo
695

RED-Nord, replică la o serie de acuzații anonime la adresa directorului

Administrația întreprinderii RED-Nord a venit cu o reacție la acuzațiile lansate de un grup de angajați la adresa directorului întreprinderii, Valeriu Grumeza.

RED-Nord, replică la o serie de acuzații anonime la adresa directorului

Semnatarii scrisorii anonime l-au acuzat pe directorul RED-Nord presează, intimidează și umilește angajații de rând, iar de cealaltă parte promovează în funcție oameni din anturajul său, transmite Știri.md cu referire la Jurnal.md.

Contactat atunci de Jurnal.md pentru dreptul la replică, directorul RED-Nord nu a fost de găsit la birou, iar din anticameră ni s-a spus că ni se va oferi o reacție mai târziu.

Astăzi administrația RED-Nord a venit cu o declarație prin care califică drept minciuni toate acuzațiile și afirmă că în spate stă, de fapt, o persoană care a făcut parte din echipa managerială a întreprinderii și care s-ar face vinovată de datorii multiple cauzate întreprinderii.

„Caracterul anonim al acestei scrisori provine din intențiile egoiste și murdare ale unei persoane care seamănă minciună în instituțiile publice și acum a ajuns în presă. Această persoană a fost parte a echipei manageriale a întreprinderii, ce a condus la RED-Nord la situația în care întreprinderea acumulase datorii multiple. Adevărat, această persoană, de rând cu alte patru, au fost concediate din poziții manageriale care au fost create artificial pentru dânșii, pe când întreprinderea nu avea nevoie de aceste poziții - erau niște roluri inventate, care cheltuiau sume esențiale. (...) Acești anonimi folosesc orice cale pentru a redirecționa atenția de la modul lor parazitar de gestionare a întreprinderii, inclusiv amăgirea presei”, se spune în declarația administrației RED-Nord.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării