main logo
3393

Record de infectări. Nemerenco: Nu vă agitați prea tare. Vor fi și 1.500

Ex-ministra Sănătății, Ala Nemerenco, susține că numărul cazurilor de COVID-19 vor crește în țară cu cât vom fi mai aproape de alegerile prezidențiale.

Record de infectări. Nemerenco: Nu vă agitați prea tare. Vor fi și 1.500Foto: știri.md

Nemerenco a scris pe o rețea de socializare că după 1 noiembrie țara se va transforma într-un ''Hâncești la scară națională'', transmite Știri.md.

''Nu vă agitați prea tare. Vor fi și 1.000, apoi și 1.500. Cu cât mai aproape de alegeri, cu atât mai mult. La 1 noiembrie - un fel de Hâncești la scară națională. 

Cei cu buteliile de gaz sau alte daruri primite/plătite vor ieși la vot, căci ei nu prea au cum crede în nimic altceva decât rublă/leu/euro și 5G, cei care vor vedea сводка de pe front cu 1.600 cazuri ar putea zice - da mai duceți-vă naibii, nu mă duc nicăieri. 

Nu se face absolut nimic pentru a opri câtuși de puțin răspândirea virusului. Ni-mic. Întrebarea e - de ce s-ar face dacă și așa nu e rău? Viața merge înainte. Care moare, moare, care nu - nu. 

Acu infecția chiar poate fi agățată ușor. Unde vrei și unde nu crezi că....'', a scris Nemerenco după actualizarea bilanțului.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării