main logo
6606

Record absolut de morți: Un medic, printre victimele virusului

Încă 46 de persoane au decedat în R. Moldova după ce au luptat mai multe zile cu noul tip de coronavirus.

Record absolut de morți: Un medic, printre victimele virusului

Despre aceasta anunță Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, transmite Știri.md.

Astfel, numărul total al deceselor în R. Moldova a ajuns la 4.869.

Recordul anterior a fost înregistrat pe 26 martie 2021. Atunci autoritățile raportau 43 de victime.

Deces 4.870: Bărbat de 75 de ani, din r Cahul. Internat la SR Cahul. Comorbidități: encefalopatie.

Deces 4.871: Bărbat de 62 de ani, din r. Cahul. Internat la SR Cahul. Comorbidități: Diabet zaharat, hipertensiune arterială.

Deces 4.872: Femeie de 52 de ani, din r. Cahul. Internată la SR Cahul. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiomiopatie, diabet zaharat.

Deces 4.873: Femeie de 64 de ani, din mun. Bălți. Internată la SC Bălți. Comorbidități: ciroză hepatică, encefalopatie.

Deces 4.874: Femeie de 70 de ani, din mun. Bălți. Internată la SC Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială, obezitate, insuficiență cardiacă.

Deces 4.875: Bărbat de 70 de ani, din r. Căușeni. Internat la SR Ștefan Vodă. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, boală cerebrovasculară.

Deces 4.876: Bărbat de 72 de ani, din r. Florești. Internat la SR Florești. Comorbidități: diabet zaharat.

Deces 4.877: Femeie de 70 de ani, din r. Căușeni. Internată la SR Căușeni. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, cardiopatie.

Deces 4.878: Bărbat de 69 de ani, din mun. Chișinău. Internat la SC de Psihiatrie. Comorbidități: malnutriție, hipotensiune, pancreatită cronică.

Deces 4.879: Femeie de 82 de ani, din mun. Chișinău. Internată la SC al MSMPS. Comorbidități: angină pectorală, hipertensiune arterială, boală cerebrovasculară.

Deces 4.880: Femeie de 87 de ani, din mun. Chișinău. Internată la SC al MSMPS. Comorbidități: angină pectorală, hipertensiune arterială, boală cerebrovasculară.

Deces 4.881: Femeie de 91 de ani, din mun. Chișinău. Internată la SC al MSMPS. Comorbidități: hipertensiune arterială, fibrilație atrială, boală cerebrovasculară.

Deces 4.882: Bărbat de 59 de ani, din mun. Bălți. Internat la SC Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială, obezitate.

Deces 4.883: Femeie de 69 de ani, din r. Căușeni. Internată la SR Căușeni. Comorbidități: bronhopneumopatie obstructivă cronică, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 4.884: Femeie de 61 de ani, din r. Anenii Noi. Internată la SR Anenii Noi. Comorbidități: angor pectoral, hipertensiune arterială, cardiopatie.

Deces 4.885: Femeie de 60 de ani, din r. Căușeni. Internată la SR Căușeni. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie.

Deces 4.886: Bărbat de 69 de ani, din mun. Chișinău. Internat la IFP „Chiril Draganiuc”. Comorbidități: diabate zaharat, hipertensiune arterială, obezitate.

Deces 4.887: Bărbat de 67 de ani, din r. Briceni. Internat la SR Briceni. Comorbidități: cardiopatie ischemică, diabet zaharat, hipertensiune arterială.

Deces 4.888: Bărbat de 82 de ani, din r. Cimișlia. Internat la SR Cimișlia. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, angor pectoral.

Deces 4.889: Femeie de 76 de ani, din r. Căușeni. Internată la SR Căușeni. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 4.890: Femeie de 74 de ani, din r. Căușeni. Internată la SR Căușeni. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, diabet zaharat.

Deces 4.891: Femeie de 73 de ani, din r. Glodeni. Internată la SC Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, insuficiență cardiacă.

Deces 4.892: Femeie de 71 de ani, din r. Călărași. Internată la SR Călărași. Comorbidități: angor pectoral, hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 4.893: Femeie de 76 de ani, din r. Cantemir. Internată la SR Cantemir. Comorbidități: cardiopatie ischemică.

Deces 4.894: Bărbat de 42 de ani, din r. Hîncești. Internat la SR Hîncești. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, obezitate.

Deces 4.895: Femeie de 49 de ani, din r. Hîncești. Internată la SR Hîncești. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, obezitate.

Deces 4.896: Femeie de 63 de ani, din r. Anenii Noi. Internată la SR Anenii Noi. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie, insuficiență cardiacă.

Deces 4.897: Femeie de 81de ani, din r. Anenii Noi. Internată la SR Anenii Noi. Comorbidități: angor pectoral, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Deces 4.898: Femeie de 81 de ani, din r. Fălești. Internată la SR Fălești. Comorbidități: cardiopatie ischemică, hipertensiune arterială, obezitate.

Deces 4.899: Femeie de 80 de ani, din r. Fălești. Internată la SR Fălești. Comorbidități: cardiopatie ischemică, insuficiență cardiacă, fibrilație atrială.

Deces 4.900: Bărbat de 84 de ani, din mun. Chișinău. Internat la SCM „Sfânta Treime”. Comorbidități: cardiopatie, angină pectorală, hepatită.

Deces 4.901: Femeie de 76 de ani, din mun. Chișinău. Internată la SCM „Sfânta Treime”. Comorbidități: diabet zaharat, obezitate, encefalopatie.

Deces 4.902: Bărbat de 57 de ani, din mun. Chișinău. Internat la SCM „Sfânta Treime”. Comorbidități: hipertensiune arterială, angor pectoral, diabet zaharat.

Deces 4.903: Femeie de 70 de ani, din mun. Chișinău. Internată la SCM „Sfânta Treime”. Comorbidități: hipertensiune arterială, angor pectoral, diabet zaharat.

Deces 4.904: Femeie de 72 de ani, din r. Ștefan Vodă. Internată la SR Ștefan Vodă. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie.

Deces 4.905: Bărbat de 42 de ani, din r. Hîncești. Internat la SR Hîncești cu insuficiență respiratorie acută.

Deces 4.906: Bărbat de 69 de ani, din r. Hîncești. Internat la SR Hîncești. Comorbidități: diabet zaharat.

Deces 4.907: Bărbat de 74 de ani, din r. Hîncești. Internat la SR Hîncești. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiopatie ischemică.

Deces 4.908: Femeie de 49 de ani, din r. Comrat. Internată la SR Comrat. Comorbidități: boală renală cronică.

Deces 4.909: Femeie de 73 de ani, din r. Comrat. Internată la SR Comrat. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 4.910: Femeie de 77 de ani, din r. Comrat. Internată la SR Comrat. Comorbidități: diabet zaharat.

Deces 4.911: Femeie de 65 de ani, din r. Comrat. Internată la SR Comrat. Internată la SR Comrat. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, obezitate.

Deces 4.912: Bărbat de 68 de ani, din r. Vulcănști. Internat la SR Ciadîr-Lunga. Comorbidități: diabet zaharat, hipertensiune arterială.

Deces 4.913: Bărbat de 75 de ani, din r. Cimișlia. Internat la SR Cimișlia. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, fibrilație atrială.

Deces 4.914: Femeie de 68 de ani, din r. Căușeni. Internată la SR Căușeni. Comorbidități: hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă, diabet zaharat.

Deces 4.915: Cu profund regret, MSMPS exprimă sincere condoleanțe familiei îndurerate și colegilor, în legătură cu trecerea la cele veșnice a Dnei Galina HARUȚA, în vârstă de 58 de ani, care a activat în calitate de medic de familie la Centrul Medicilor de familie Nr.2 din mun. Chișinău. Aceasta a fost internată la SCM „Sfânta Treime” pe data de 17 martie curent. Dna Galina Haruța și-a dedicat peste 25 de ani activității în sistemul medical, dând dovadă de profesionalism și dedicație. Dumnezeu să o odihnească în pace.

Până la ziua de azi, 105 lucrători medicali au decedat din cauza infecției COVID-19.

Precizăm că bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus în R. Moldova a ajuns la 228.370 de cazuri.

Știri.md amintește că starea de urgență în sănătate publică a fost prelungită până pe 15 aprilie 2021.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării