main logo
1095

Recean: Prin investiții în Moldova contribuiți la stabilitate în regiune

Premierul Dorin Recean a efectuat astăzi, 11 iunie, o vizită la Berlin, Germania, unde s-a întâlnit cu șefi de state și guverne, reprezentanți ai organizațiilor internaționale și ai mediului de afaceri, pentru a reconfirma sprijinul nostru deplin pentru Ucraina, pentru valorile democratice și pacea în Europa.

Recean: Prin investiții în Moldova contribuiți la stabilitate în regiuneFoto: Daniel Vodă/ Telegram

„Suntem mai puternici împreună și vedem acest lucru prin susținerea pe care o oferă comunitatea internațională procesului de reconstrucție a Ucrainei. Moldova, care are a doua cea mai lungă graniță cu Ucraina, este pregătită să devină un centru strategic esențial pentru reconstrucția Ucrainei”, menționează Recean, transmite Știri.md.

În cadrul evenimentului, Recean a subliniat și efortul Republicii Moldova la crearea unui mediu favorabil și accesibil pentru domeniul afacerilor și investițiilor.

„Dezvoltăm și extindem rețelele noastre de drumuri și căi ferate pentru a oferi mai multă conectivitate între Ucraina și Uniunea Europeană. Creăm un mediu favorabil și accesibil pentru mediul de afaceri și investitorii străini. Toate aceste lucruri ne ajută să construim Moldova Europeană, să dezvoltăm economia, să creștem numărul locurilor de muncă bine plătite acasă, dar și să oferim condiții mai bune de trai tuturor cetățenilor”, completează premierul.

Totodată, Dorin Recean explică de ce acum este cel mai bun moment pentru a investi în Moldova și Ucraina.

„Investind în Moldova, nu doar că ne susțineți pe noi, dar contribuiți și la obiectivul mai larg de a asigura pace și stabilitate în regiune”, a punctat premierul Dorin Recean.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării