main logo
1173

Recean, discuții cu șeful unei companii avia: Ce subiecte au abordat

Posibilitățile de extindere a numărului de zboruri către și dinspre Grecia a fost subiectul discutat la întrevedere premierului Dorin Recean cu președintele companiei avia Aegean Airlines, Eftixios Vassilakis.

Recean, discuții cu șeful unei companii avia: Ce subiecte au abordatFoto: Facebook

„Am apreciat faptul că din noiembrie au fost reluate cursele regulate Chișinău-Atena și am discutat despre posibilitățile de extindere a numărului de zboruri către și dinspre Grecia”, a notat premierul pe o rețea de socializare, transmite Știri.md.

„Această cursă a fost așteptată de mult timp de cetățenii noștri din Grecia, care sunt acum mai aproape de casă. Zborul mai oferă, astfel, o conexiune Aeroportului Chișinău pentru turiști și oameni de afaceri atât din Republica Moldova, cât și din întreaga regiune”, a adăugat Dorin Recean.

Amintim că prim-ministrul Dorin Recean a întreprins, în perioada 1-2 iulie, o vizită de lucru la Atena. Șeful Executivului a ținut un discurs la Forumul anual pe teme de actualitate, organizat de publicația „The Economist”, ediția a 28-a.

Totodată, premierul a avut o întrevedere cu președinta Republicii Elene, Ekaterini Sakellaropoulou, și cu omologul său grec, Kyriakos Mitsotakis. Împreună cu prim-ministrul elen, șeful Guvernului de la Chișinău a participat la semnarea Acordului privind recunoașterea reciprocă și conversiunea permiselor de conducere.

De asemenea, la Atena, prim-ministrul a discutat și cu reprezentanții mediului de afaceri, precum și cu cetățenii Republicii Moldova stabiliți în Grecia.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării