main logo
1015

Reacția vedetelor la știrile false despre moartea lor

Tot mai mult pe Internet circulă știri false despre interpreții de la noi din țară!

Reacția vedetelor la știrile false despre moartea lor

După o tentativă de furt a fiicei lui Igor Cuciuc, acesta a părăsit țara, iar interpretele Nelly Ciobanu și Anișoara Puică au decedat. Acestea sunt doar câteva dintre titlurile de știrile false care apar ca ciupercile după ploaie, transmite Știri.md cu referire la prime.md.

Și reușesc să se răspândească rapid prin tot internetul, semeni unui virus. Care odată accesat de cineva, pune în alarmă și prietenii săi virtuali.

Cei care generează aceste minciuni, nu se gândesc la consecințele pe care le provoacă. Și interpretul Adrian Ursu a fost victima acestor știri.

Iar sora interpretei de muzică populară, Zinaida Julia, această noutate i-a provocat un adevărat șoc emoțional. Interpreta și astăzi este devastată de știrea care i-a adus atâta durere în familie. 

Se fac bani din asta și nu puțini, spun specialiștii. Motiv pentru care, odată pomeniți în această avalanșă a știrilor false, trebuie să învățăm să le deosebim.

Recomandat este să citiți titlurile și să verificați neapărat sursa și dacă sunt greșeli de exprimare sau fotografii trucate. 

Dacă nu sunteți convinși că știrea ar putea fi adevărată, raportați-o și nu o distribuiți mai departe.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării