main logo
450

Reacția Primăriei la interdicția Ziarul de Gardă la hramul Orheiului

Primăria municipiului Orhei condamnă minciuna și dezinformarea reporterilor de la „Ziarul de Gardă”, promovată și de alte surse media, și anume că funcționarii primăriei Orhei ar fi interzis filmările pe teritoriul parcului de distracții „OrheiLand” în timpul evenimentelor dedicate Zilei Orașului Orhei.

Reacția Primăriei la interdicția Ziarul de Gardă la hramul Orheiului

În acest context, menționăm că jurnaliștii de la „Ziarul de Gardă”, la fel ca și alte surse media prezente la eveniment, au avut acces pe tot teritoriul parcului de distracții pentru a filma în timpul evenimentelor organizate cu ocazia Hramului orașului. 

De asemenea, negăm afirmația jurnaliștilor ZDG că le-a fost periclitată activitatea.

Ținem să menționăm că, dimpotrivă, reporterii instituției media făceau panică și exces de zel, și deranjau vizitatorii parcului de distracții „OrheiLand” veniți să serbeze Hramul localității. 

Acest lucru poate fi observat și în video-ul postat de jurnaliștii de la ”Ziarul de Gardă”.

Mai mult, în acea zi, pe 8 noiembrie 2018, primarul municipiului Orhei a oferit și un interviu, răspunzând la întrebările adresate de reporterii de la ”Ziarul de Gardă”.

Edilul le-a sugerat jurnaliștilor să formuleze întrebările în scris, pentru a primi un răspunsuri mai ample.

În concluzie, regretăm comportamentul reporterilor de la "Ziarul de Gardă" veniți la Hramul Orașului Orhei pentru a face reportaje negative cu prețul hărțuirii orheienilor și a oaspeților acestora.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării