main logo
802

Reacția Primăriei după ce ploile au șters o porțiune recent asfaltată

După ploile din ultimele zile, porțiunile proaspăt asfaltate pe strada Ion Creangă, din sectorul Buiucani al capitalei, au fost parțial deteriorate.

Reacția Primăriei după ce ploile au șters o porțiune recent asfaltatăFoto: autoexpert.md

Acest lucru a trezit reacții dure în presă și în rândurile cetățenilor, iar imaginile de la fața locului au devenit virale pe rețelele de socializare, transmite Știri.md cu referire la autoexpert.md.

Contactat, Denis Lungul, consilierul primarului interimar al municipiului Chișinău a declarat:

”Asfaltul nu s-a ruinat așa cum a redat presa, am trecut azi pe acolo și e ok, în sens că e aproape de cum a fost. S-au șters unele mici porțiuni care au fost ASFALTATE TEMPORAR după ce s-a intervenit la rețelele subterane (lucrări de modernizarea a rețelelor înainte de reparația capitală a străzii). Strada Ion Creangă urmează în scurt timp să intre în reparație capitală, iar până în August 2019 aceasta va fi gata”.

Amintim că strada Ion Creangă a intrat în reparație în luna octombrie a anului 2018. Autoritățile și-au propus reabilitarea rețelelor electrice, înlocuirea pilonilor electrici, reparația și amenajarea trotuarelor și a bordurilor, cât și reparația capitală a carosabilului!

Lucrările de reabilitare a străzii au fost demarate în cadrul unui proiect încheiat de către Primăria Chișinău cu BERD, în valoare de 44 de milioane de lei.

Pe strada respectivă nu au fost efectuate reparații capitale de mai bine de 30 de ani.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării