main logo
8452

Reacția președintelui care a amenințat cu moartea un afacerist: Suntem toți oameni și greșim

Președintele raionului Anenii Noi, Serghei Rapcea, vine cu o reacție după ce pe rețelele de socializare au apărut imagini video în care acesta amenință cu moartea un om de afaceri.

Reacția președintelui care a amenințat un afacerist: Suntem toți oameni

Rapcea susține că acest incident a avut loc în perioada în care nu deținea o funcție publică, transmite Știri.md.

"Este important să menționez că nu este un exemplu de comunicare eficientă ceea ce se vede în imaginile publicate. Însă, în viața fiecărui om emoțiile în unele situații duc la incidente nedorite. 

Suntem oameni și toți greșim pe alocuri, însă cel mai important să le recunoaștem și să învățăm din acele greșeli", a scris Rapcea.

Știri.md menționează că ieri Procuratura Generală ne-a confirmat faptul că afaceristul a depus o plângere în 2018, iar președintele raionului Anenii Noi a fost amendat cu 1.000 de lei, iar dosarul a fost încetat.

"Fiind în funcția de președinte al Raionului Anenii Noi, având o responsabilitate nu doar materială, dar și morală față de oamenii din raion, înțeleg cât de mult contează o comunicare eficientă, indiferent de problemele existente și situațiile de criză care ne pot influența.

Regret că în această perioadă se încearcă prin diferite modalități să se murdărească imaginea unor funcționari, iar pentru asta sunt folosite informații care nu sunt prezentate în întregime societății.

Comunic pe această cale că din momentul numirii mele în funcție nu am făcut apel la astfel de comportament și am ținut cont de responsabilitatea funcției publice pe care o dețin, iar oamenii din Anenii Noi pot confirma acest lucru", a conchis Serghei Rapcea.

Știri.md amintește că președintele Raionului Anenii Noi, Rapcea Serghei, a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce amenința un om de afaceri din raion.

Atenție, limbaj necenzurat!

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării