main logo
1325

Reacția Partidului Șor la perchezițiile de la sediul formațiunii

Partidul „Șor” consideră că perchezițiile efectuate astăzi în sediul central al partidului nu sunt nimic altceva decât o intimidare. Oamenii legii nu au avut nici cel mai mic temei legal pentru această acțiune în forță

Reacția Partidului Șor la perchezițiile de la sediul formațiuniiColaj: Știri.md

Astfel a comentat PP Șor perchezițiile de astăzi de la sediul central al partidului, transmite Știri.md

„Pentru noi este absolut evident că acest atac la adresa Partidului „Șor” este o încercare jalnică a autorităților de a distrage atenția opiniei publice de la creșterea considerabilă a tarifelor la energie electrică. Nu întâmplător a fost întreprinsă în ziua în care ANRE îi va „ferici” pe sărmanii moldoveni cu un nou preț la electricitate.

Întrucât perchezițiile în birourile partidului, precum și reținerile ilegale și arestările activiștilor noștri nu se petrec pentru prima dată, pentru noi a devenit o rutină. Singurul „rezultat” pe care l-au obținut a fost blocarea activității sediului partidului, antrenat în pregătirea protestelor.

Partidul Șor” declară o dată în plus, în special pentru autorități, dar și societate, că astfel de acțiuni ilegale nu sunt în stare să oprească protestele noastre. În lupta împotriva puterii gangsterilor noi vom merge până la capă”, se arată într-un comunicat al partidului. 

Amintim că procurorii anticorupție au desfășurat noi percheziții la oficiul central al Partidului Șor.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării