main logo
5213

Reacția lui Cavcaliuc la declarațiile privind contrabanda cu țigări

Ex-șeful adjunct al IGP, Gheorghe Cavcaliuc, a reacționat la declarațiile lui Sorin Stati, ex-director al companiei MoldATSA.

Reacția lui Cavcaliuc la declarațiile privind contrabanda cu țigări

Știri.md publică mesajul integral al lui Gheorghe Cavcaliuc:

"Stimați cetățeni, dragi prieteni,

La canalul TV8, într-o emisiune, o persoană pe nume Stati Sorin a adus învinuiri grave și nefondate la adresa mea.

Totodată, moderatoarea emisiunii, Natalia Morari, repetat mi-a adus mie, la rândul ei, niște învinuiri nefondate.

Vreau să le spun și celor care au declarat și dumneavoastră, stimați cetățeni, că nu am absolut nicio implicare în cele declarate de cei doi, sunt niște atacuri regizate la adresa mea, scopul evident fiind ponegrirea imaginii mele.

Fac un apel către doamna Natalia Morari și domnul Sorin Stati să facă publice imediat probele cu implicarea mea directă în aceste cazuri, probe despre care spun că le dețin, că eu a-și fi implicat în cele invocate de ei, iar societatea să-și facă concluzii și cu aceste probe să meargă la organele de drept să depună o sesizare.

Dacă astfel de probe există și se demonstrează direct implicarea mea în cele invocate, sunt gata să-mi cer scuze public de la doamna Natalia Morari și domnul Sorin Stati și să răspund în fața legii.

Știind că aceste probe nu există, recomand acestor persoane să facă dezmințiri publice.

P.S.:
Nu îmi amintesc să-l cunosc personal pe dl Sorin Stati, de fapt, cum și el pe mine, dar am dat câteva telefoane să întreb cine-i acest personaj. 

Lumea spune că este un fel de declarat “de serviciu” la unele canale TV și când trebuie ponegrită o persoana incomodă, el fără nici o remușcare își asumă rolul de “Kiler moral”. 

Alții zic că spune bancuri interesante și amuzante. Probabil asta se primește mai bine omului în viață și asta face", a scris Cavcaliuc pe Facebook.

La postarea acestuia a reacționat Sorin Stati, declarând: "Important este stimate domnule Cavcaliuc Gheorghe că nu negați existența acestor scheme, deci ele sînt".

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării