main logo
770

Reacția companiei care a turnat asfaltul de un deget la Florești: Nu vă faceți griji

Compania care a turnat asfaltul de grosimea unui deget în satul Vărvăreuca, raionul Florești, ar urma să repare, totuși, drumul calitativ, din banii săi.

Reacția companiei care a turnat asfaltul de un deget la Florești

Cel puțin, asta a declarat administrația companiei pentru Mold-street, transmite Știri.md.

Potrivit Administraţiei de Stat a Drumurilor (ASD), lucrările la acest segment sunt efectuate de compania Dromas-Cons SRL, deţinută de omul de afaceri Piotr Dacin. 

Conform contractului, Dromas-Cons urma să efectuaze lucrări de reparaţie curentă la un segment de 150 de metri de drum din Vărvăreuca, pe şoseaua Floreşti-Nicolaevca-Sângerei. 

Valoarea lucrărilor din localitate este de aproape un million de lei (963.353 de lei) şi ele sunt parte a unui contract de 67,44 de milioane de lei, câştigat de companie pentru toate localităţile din raionul Floreşti.

Andrei Iazinschi, responsabil tehnic din partea ASD pentru aceste lucrări, a declarat că nu poate comenta postarea şi nici calitatea lucrărilor la acest segment de drum, susţinând că se află la spital pe o chestiune gravă şi încă nu a fost la faţa locului.

„Nu am fost încă la acest obiect, dar dacă e ceva necalitativ, vom face din contul nostru, al companiei. 

Acestea sunt cheltuielile noastre, asfaltul nostru. Nu vă faceţi griji”, a declarat responsabilul de la compania de construcții, după care a închis, invocând că e descărcat telefonul.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării