main logo
32084

Reacţia amantei lui Nicolae Botgros după ce s-a aflat de copil

Povestea cu iz de amântlâc dintre Nicolae Botgros şi Anoşoara Dabija a zdruncinat din temelii căsnicia celebrului dirijor.

Reacţia amantei lui Nicolae Botgros după ce s-a aflat de copil

Maestrul are o relaţia solidă de 47 de ani cu soţia sa, dar şi un copil cu iubita mai tânără cu 27 de ani, lucru pe care de altfel, femeia nu l-a negat. Contactată de Click!, cea care l-a făcut din nou tătic pe Botgros a recunoscut că este mama unei fetiţe.

Nicolae Botgros are o viaţă de telenovelă. Este căsătorit de 47 de ani cu Lidia Bejenaru cu care are un fiu în vârstă de 43 de ani, care cântă în orchestra lui, dar a lăsat gravidă o altă cântăreaţă din trupa lui. Este vorba despre Anişoara Dabija, o artistă mai tânără cu 27 de ani decât el, care în această primăvară l-ar fi făcut din nou tătic.

Femeia a dat naştere unei fetiţe, pe care dirijorul nu a avut nicio problemă să o recunoască în acte. Aşadar în dreptul tatălui pe ceritificatul de naştere al micuţei figurează numele lui Botgros, transmite Știri.md cu referire la click.ro.

Contactată de Click!, Anişoara Dabija nu a ascuns că a devenit mămică în urmă cu doar câteva luni, dar a refuzat să comenteze mai mult pe marginea acestui subiect delicat. 

Nici maestrul Nicolae Botgros nu s-a arătat mai dispus să dacă declaraţii pe această temă,a având în vedere că încearcă să-şi refacă mariajul cu soţia şi să obţină iertarea ei.

Pe de altă parte, fostul soț al Anișoarei a comentat această situație:

"Adevărul e că nu am cerut eu divorţul, ci ea. Şi, totodată, mi-a cerut să-mi dau acordul în scris că nu am pretenţia ca fetiţa, pe care a născut-o pe data de 5 aprilie, să poarte numele meu. Mi-a spus că este copilul lui Botgros.", a declarat Dumitru Guşevatîi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării