main logo
1569

Război după moarte: O femeie își acuză nepoata că și-a ucis tatăl

Un adevărat război a izbucnit într-o familie din satul Miciurin, raionul Drochia, după decesul unui membru al familiei.

Război după moarte: O femeie își acuză nepoata că și-a ucis tatălColaj: știri.md

Ana Curea, sora victimei, și-a acuzat propria nepoată de omorul lui Dumitru, fratele său mai mare, care suferea de o boală incurabilă, transmite Știri.md.

Aceasta a venit în platoul ”Vorbește Moldova” și a povestit despre ultimele zile ale lui Dumitru care i-au trezit anumite bănuieli ce țin de circumstanțele morții.

”El parcă se pregătea de moarte. El a vrut ceva să-mi destăinuie de pe suflet, avea probleme cu fiica”, spune aceasta.

În cele din urmă, în pofida la toate acuzațiile lansate la adresa nepoatei sale, aceasta a negat că l-a omorât pe propriul său tată. Pentru a-și demonstra nevinovăția, tânăra a acceptat să fie testată la poligraf. În rezultat, s-a constatat că fata nu are nicio vină, iar tatăl acesteia a decedat în urma unei căzături, fapt constatat și de un medic.

”Boala putea să favorizeze apariția traumatismului deoarece scade rezistența osoasă. Cauza decesului este negru pe alb: rezultatul unui traumatism închis”, a declarat medicul.

În cele din urmă, femeia care și-a acuzat propria nepoată de omorul fratelui a fost criticată de experții prezenți în platou. Ba mai mult, Ana Curea a fost chiar acuzată că nu i-a oferit mai mult ajutor fratelui său bolnav și nepoților săi minori care erau nevoiți singuri să aibă grijă de acesta.

”Voi nu trebuia să acuzați acești copii, trebuia să-i susțineți, deoarece tatăl lor nu mai este. Voi toate trei surori ați lăsat nepoata să se confrunte cu el (Dumitru), anume ea, nu voi, ea mergea și în ajuta”, a declarat Diana Berari, psiholog.

La final, psihologul a îndemnat-o pe Ana Curea și pe celelalte surori să accepte moartea fratelui său și să nu mai caute vinovat în urma decesului lui Dumitru.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării