main logo
4371

Răspunsul Veronicăi Gherbovețchii la acuzațiile Mihaelei Dicusar

După ce fosta prezentatoare de știri de la TV8, Mihaela Dicusar a dezvăluit despre intimidările la care ar fi fost supusă de Veaceslav Platon, Veronica Gherbovețchii a venit cu o reacție.

Răspunsul Veronicăi Gherbovețchii la acuzațiile Mihaelei DicusarColaj: știri.md

Contactată de Zugo, directoarea departamentului de știri TV8, Veronica Gherbovețchii susține că după cele auzite de la Mihaela Dicusar, împreună cu colegii de departament au decis ca fosta prezentatoare TV8 să nu mai asiste la evenimentele la care este prezent și Veaceslav Platon, transmite Știri.md.

„Activând într-o televiziune vocală, de-a lungul celor patru ani, reporterii TV8 au fost și sunt, deseori, ținta atacurilor verbale din partea anumitor personaje. De fiecare dată când colegii mei din departament au dat acordul să facem publice cazurile, am făcut-o fie prin intermediul știrilor, fie cerând pentru ei asistență juridică

Atunci când fosta colegă a denunțat în redacție că, la o ședință de judecată, Veaceslav Platon a ofensat-o față de alți jurnaliști, vorbindu-i urât, și că nu mai poate rezista emoțional acestor atacuri, am decis, de comun acord, să nu mai meargă la evenimente cu participarea acestuia”, relatează jurnalista.

Totodată, Gherbovețchii regretă dacă măsurile interprinse nu au făcut-o pe Dicusar să se simtă protejată și în siguranță.

„De asemenea, am recomandat colegilor mei, dacă este posibil, să comunice cu Platon, prin intermediul avocatului său, ca să evite alte atacuri de acest gen. Regret dacă măsurile luate în urma acestui caz nu au fost suficiente pentru ca fosta colegă să se simtă în siguranță la locul de muncă”, conchide prezentatoarea de știri.

Și Mariana Rață a comentat declarațiile făcute de fosta sa colegă de la TV8, Mihaela Dicusar.

Știri.md amintește că fosta prezentatoare de știri și reporteră a postului de televiziune TV8, Mihaela Dicusar, susține că a fost atacată, jignită și intimidată în repetate rânduri de către controversatul afacerist Veaceslav Platon, dar, deși conducerea postului de televiziune a fost informată despre aceste lucruri, nu a intervenit niciodată.

Dicusar a părăsit TV8 la o zi după ce Natalia Morari a recunoscut că are o relație cu Platon și că au și un copil împreună.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării