main logo
322

Raionul Soroca şi Județul Tulcea au semnat un acord de cooperare

Raionul Soroca din Republica Moldova şi Județul Tulcea din România au semnat un acord de cooperare. Evenimentul face parte din campania „Centenar prin înfrățiri”.

Raionul Soroca şi Județul Tulcea au semnat un acord de cooperareRaionul Soroca şi Județul Tulcea au semnat un acord de cooperare

Părţile vor colabora pentru a asigura dezvoltarea economico-socială a comunităţilor locale şi pentru a implementa proiecte transfrontaliere, transmite Știri.md cu referire la radiochisinau.md.

La semnarea acordului a participat și secretarul de stat al Ministerului pentru Români de Pretutindeni, Veaceslav Șaramet. El a declarat că această înfrățire va da naștere unor proiecte concrete și de mare impact. 

„Consider că în an Centenar și în contextul preluării președinției Consiliului Uniunii Europene de către România, această înfrățire va da naștere unor proiecte concrete și de mare impact pentru ambele unități administrativ-teritoriale, iar relațiile de prietenie dintre acestea vor fi de lungă durată”, a scris Veaceslav Șaramet pe pagina sa de Facebook.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării