main logo
1032

Radu și-a luat rămas bun de la Primărie: Probabil azi e ultima ședință

Primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu, și-a luat rămas bun, într-un fel, azi, la ședința operativă de la Primărie, în contextul în care săptămâna trecută aceasta a solicitat Consiliului Electoral de Circumscripție Chișinău să fie înregistrată în cursa electorală.

Radu și-a luat rămas bun de la Primărie: Probabil azi e ultima ședințăRadu și-a luat rămas bun de la Primărie: Probabil azi e ultima ședință

„În funcție de cum va fi decizia CECC-ului, dacă va aproba candidatura mea pentru a participa la alegeri, azi cred că e ultima ședință din această lună și cred că până după alegeri. Vă rog mult să continuați să lucrați, așa cum ați făcut până acum. Cred că nu trebuie să sufere locuitorii Chișinăului din cauza alegerilor. Vă doresc mult succes și sper că la tot ce am discutat să găsească o soluție pe viitor”, a declarat Silvia Radu, potrivit realitatea.md

Ulterior, Radu va numi un viceprimar care va îndeplini funcțiile de primar interimar până va fi ales un alt șef la Primărie. 

Amintim că, Silvia Radu a depus semnăturile colectate la CEC pe 18 aprilie. Tot atunci a declarat că-și va da demisia din funcția de primar interimar imediat ce candidatura ei va fi aprobată. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării