main logo
913

Radu: LED-urile de pe strada Mihai Viteazul sunt de proastă calitate

Primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu, s-a arătat nemulțumită de calitatea iluminatului stradal instalat, încă, anul trecut în Chișinău.

Radu: LED-urile de pe strada Mihai Viteazul, de proastă calitateRadu: Schimbarea led-urile pe strada Mihail Viteazu, de proastă calitate

Edilul spune că becurile instalate pe strada Mihai Viteazu nu funcționează, așa că locuitorii urbei sunt nevoiți să meargă pe străzi prin întuneric, relatează Publika.md

„De ce lumină noaptea practic nu există. Ce fel de leduri ați pus? Cel puțin vreau să mă asigurați că noile LED-uri care le-ați licitat nu corespund la calitate cu cele de pe Mihai Viteazu. Ceea ce am văzut eu acolo e că noi avem lumină care nu există", a declarat primarul general interimar al Capitalei, Silvia Radu. 

Directorul interimar al Întreprinderii Municipale Lumteh, Veaceslav Buț, a dat asigurări că lucrările de instalare și îmbunătățire a iluminatului stradal vor demara în zilele următoare, iar procesul va fi încheiat în luna mai, curent.

De asemenea, șeful interimar al Direcției Transport a anunţat că vor fi făcute verificări și nu se vor mai achiziționa LED-uri de proastă calitate.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării