main logo
590

Putoarea din Chișinău. Ion Diacov face dezvăluiri despre Stația de Epurare

Fostul procuror al Capitalei și candidatul „Partidului Nostru” pentru funcția de primar al Chișinăului, Ion Diacov, spune argumentat de unde pornesc problemele la Stația de Epurare.

Putoarea din Chișinău. Dezvăluirile lui Diacov despre Stația de Epurare

Ion Diacov a postat pe pagina sa de facebook un mesaj în care afirmă că centrifugele de la Stația de Epurare, cumpărate pe banii BERD, scot doar apa din nămol nu și mirosul, care atacă orașul, transmite Știri.md cu referire la Independent.md. 

Diacov adaugă că, în primul rând, încărcătura trebuia să ajungă la o stație de degazare, iar astfel, orășenii ar fi fost scăpați de mirosul urât. 

Prin urmare, spune Diacov, proiectul a fost compromis din fașă, iar de vină sunt doar liberalii, aflați în acea perioadă la toate instituțiile responsabile: Primărie, Ministerul Mediului și la Apă-Canal.

„Liberalii au cheltuit aproape 1 miliard de lei, contractați de Primăria Chișinău de la BERD pentru cumpărarea unor centrifuge, care au fost puse în utilizare în grabă. Aceste centrifuge scot doar apa din nămol, nu și mirosul. Fostele autorități liberale s-au gândit că vor reuși să repare și să pornească stațiile de degazare, care scot mirosul, dar, în criză de timp, pentru că erau în prag de campanie electorală, au dat în exploatare centrifugele și după asta și-au dat seama că nu pot repara stațiile de degazare. Cum se mai zice pe la noi, au pus căruța înaintea cailor”, mai spune Diacov.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării