main logo
696

Publicitatea spălată și pusă la uscat în Casa Mare. Cum au cules studenţii USM greșelile gramaticale din ţară

Cele mai bune şi proaste reclame autohtone din acest an au fost expuse la deschiderea celei de-a șaptea ediții a evenimentului "Spălătoria publicitară" în stil tradițional "Casa mare".

Cum au cules studenţii USM greșelile gramaticale din ţarăPublicitatea spălată și pusă la uscat în Casa Mare.

Studenții din anul III ai Facultatății de Jurnalism și Științe ale Comunicării, C157, au amenajat o expoziție pe holul facultății de Jurnalism și Științe ale Comunicării de la USM, scrie publika.md.

Studenţii au atras atenția asupra calității produselor publicitare din țară, astfel încât cei vizați să ia atitudine. Prin intermediul materialelor prezentate, studenţii au învățat cum să genereze corect reclamele de calitate.

"Pregătirile au durat câteva săptămâni, timp în care am gândit conceptul de Spălătorie Publicitară în Casa Mare, pentru că am vrut să valorificăm frumoasele tradiții și obiceiuri românești. Mai ales că astăzi, șase decembrie, se sărbătorește Sfântul Nicolae. Darurile oferite de el au fost plăcintele și compotul din care au gustat cei prezenți la eveniment Noutatea ediției din acest an a constat în extinderea ariei de analiză a publicității. Astfel, am selectat exemple de publicitate bună și proastă de pe paginile de Facebook ale diverselor companii locale", a declarat Aliona Iorgov, studentă.

Studenţii au avut parte de o galerie foto şi video, unde au cuprins greșeli gramaticale şi greşeli de exprimare care sunt întâlnite mai des în reclamele de la noi din ţară.

Evenimentul a fost organizat în stil tradiţional şi studenţii au fost îmbrăcaţi în straie populare. Invitaţii au fost întâmpinaţi cu plăcintele noastre moldoveneşti.

La inaugurarea expoziției au participat studenţii din mai multe grupe din cadrul facultăţii, iar Galeria foto poate fi vizitată pe parcursul întregii săptămâni, până vineri, 8 decembrie 2017 pe holurile Universităţii.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării