main logo
561

Provocarea de a sta într-un picior, preluată de Ambasade din Moldova

Angajații în frunte cu ambasadoarea Marii Britanii la Chișinău au lansat un challenge neobișnuit. Aceștia au marcat Ziua Internațională a Femeii stând într-un picior în fața instituției diplomatice.

Provocarea de a sta într-un picior, preluată de Ambasade din Moldova

Această acțiune poartă denumirea #BalanceForBetter (Echilibru pentru mai bine), transmite Știri.md cu referire la diez.md.

„În această săptămână, celebrăm cu toată lumea Zilei Internaționale a Femeii. Cu această ocazie lansăm o provocare online. 

Echipa Ambasadei Marii Britanii susține tema anului cu genericul #BalanceforBetter. Pentru noi o societate mai bună înseamnă o societate echilibrată”, mesaj publicat pe pagina de Facebook a Ambasadei.

Drept urmare a provocării mai multe ambasade din Chișinău au acceptat să susțină ideea unei societăți cu șanse egale.

Vedeți mai jos reacțiile misiunilor diplomatice de la noi din țară.

Ambasada Italiei la Chișinău a acceptat provocarea Uniunii Europene în Republica Moldova să se alăture flashmobului  #BalanceforBetter. Generic care marchează serbarea Zilei Internaționale a Femeii.

„Această provocarea am îndeplinit-o cu toții. Fiecare persoană poate face diferența pentru a ajuta să construiască o lume mult mai balansată ca rezultat al acțiunilor concrete în domeniul de influență al ei sau al lui”, a declarat ambasadoarea Valeria Biagiotti.

„În numele întregii echipe a ambasadei,  ambasadoarea Angela Ganninger a acceptat cu bucurie provocarea colegilor din Marea Britanie. Suntem bucuroși să ne alăturam campaniei #BalanceForBetter. Așa cum știți, Germania va prezida Consiliul de Securitate al ONU în aprilie 2019. Subiectele principale pe care le vom aborda vor fi femeile, pacea și securitatea.”

„Astăzi este o zi potrivită pentru de a ne aminti că eforturile în vederea realizării egalității în drepturi ne privesc pe noi toți. Femeile și bărbații, indiferent de statut și activitate, vor avea parte de mai mult suport și de un echilibru mai bun. Echilibrul între viața profesională și cea privată, echilibrul în materie de salariu sau echilibrul ce ține de responsabilitățile casnice, sunt doar câteva, care pot fi menționate. Să construim o lume echilibrată de gen!”

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării