17 septembrie, 06:27
769
1
Protest la Curtea de Apel Chișinău: Oamenii își cer apartamentele
17 septembrie, 06:27
769
1

Protest la Curtea de Apel Chișinău. Zeci de oameni, care au investit bani în apartamentele ridicate de o companie de construcție, au scandat în fața instanței.

Foto: captură video

Acolo au fost examinate recursurile depuse de avocații a trei contabile ale firmei. Protestatarii au cerut ca acestea să rămână în arest, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

„Faceți-ne o sărbătoare, lăsați-i tot la închisoare”.

Cu pancarte și megafoane, pentru a fi cât mai vizibili, manifestanții s-au adunat la ora 13 în fața Curții de Apel, acolo unde au fost examinate recursurile a trei contabile ale companiei de la care au procurat apartamentele. Când a început ședința, au început și scandările.

Oamenii spun că au investit bani grei pentru a obține apartamente cu acte în regulă, dar deocamdată nu au reușit să devină proprietarii finali ai locuințelor.

„Cerem acte pentru munca noastră să putem trăi. Avem o vârstă că trebuie să ne scoată de undeva mâine poimâine și să nu ne scoată din drum, dar din casa pentru care am muncit o viață”.

Totodată, avocații companiei de construcții susțin că firma mereu și-a îndeplinit obligațiunile față de investitorii săi, iar acuzațiile aduse mai multor angajați, inclusiv directorului, sunt eronate.

Acum o săptămână, șapte din opt angajați ai companiei au fost reținuți pentru prejudicierea mai multor investitori cu circa 50 de milioane de lei.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter