main logo
1764

Protest: Oamenii aduc în PMAN încălțămintea rudelor plecate peste hotare

Astăzi în Piața Marii Adunări Naționale are loc o acțiune de protest neobișnuită.

Protest: Oamenii aduc în PMAN încălțămintea celor plecați peste hotareProtest: Oamenii aduc în PMAN încălțamintea celor plecați peste hotare

Oamenii vin cu perechile de încălțaminte ale rudelor plecate peste hotare. Evenimentul a început la ora 11:00, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

”Vino sâmbătă în Piața Marii Adunări Naționale și ia cu tine perechile de încălțaminte ale rudelor plecate peste hotare. Rude plecate nu de bunăvoie, ci plecate de viață grea.

Din țara asta oamenii pleacă, și-n urma lor rămân suflete frânte. Ei lasă în urmă sărbători la care nu vor mai putea fi, lasă în urmă ani, lasă părinți pe care îi vor vedea mai rar și, în cele mai dureroase cazuri, își lasă copiii, pentru când vor putea pleca cu toții împreună. Ei pleacă cu speranța că se vor întoarce. Dar asta, știm deja, că nu se-ntâmplă.

Protestul de sâmbătă va fi pașnic și mut, nu se va scanda, nu se vor face discursuri, nu vor fi microfoane. Nu e nevoie să spui nimic, doar vino și ia cu tine și rudele plecate peste hotare pentru o viață mai bună. Adică ia cu tine perechile lor de pantofi”, scriu organizatorii.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării