main logo
15416

Proprietarul Andy’s Pizza, arestat. Soția: Interesele unora de la putere

După ce acum o săptămână proprietarul rețelei de restaurante Andy’s Pizza, Andrei Tranga, a fost arestat pentru 30 de zile într-un dosar de șantaj, soția acestuia a venit cu un mesaj pe pagina sa de Facebook.

Proprietarul Andy’s Pizza, arestat. Soția: Interesele unora de la putereMesajul soției proprietarului Andy’s Pizza care a fost arestat

Dânsa scrie că mai speră ca „anchetatorii, procurorii și judecătorii vor rezolva acest haos și vor lua decizia corectă”, transmite Știri.md cu referire la Unimedia

„M-am născut în Moldova, am crescut aici, l-am întâlnit pe soțul meu, am crescut trei copii. I-am învățat să-și iubească țara, cultura, să fie binevoitori. Cum pot să explic acum copiilor noștri de ce trădează prietenii, de ce nu există dreptate și de ce tata nu era cu noi la cele mai luminoase sărbători de Paști?

Cum să le explic părinților că fiul lor a fost calomniat și că puțin probabil organele de drept vor determina cine spune minciuni și îl vor lăsa pe fiul lor să meargă acasă?

În acest an, compania noastră va împlini 20 de ani, am creat un brand recunoscut, o companie de care suntem foarte mândri. Am obținut un astfel de succes datorită muncii grele și bine coordonată cu echipa noastre, o familie mare și prietenoasă. Calea noastră nu a fost ușoară.

N-am crezut niciodată că va veni ziua când aș fi atât de dezamăgit de sistemul din țar anoastră. Când nu există adevăr, dar există interese personale ale unor oameni care au putere. Încă mai cred că anchetatorii, procurorii și judecătorii vor rezolva acest haos și vor lua decizia corectă”, a scris Natalia Tranga pe pagina sa de Facebook.

Amintim că, la data de 2 mai, proprietarul rețelei de restaurante Andy`s Pizza, Andrei Tranga, a fost arestat pentru 30 de zile într-un dosar de șantaj. Informația a fost confirmată de către şeful PCCOCS, Nicolae Chitoroaga.

De menționat că cinci persoane au fost reținute în cazul tentativei de deposedare a lui Viorel Varzari de întreprinderea SRL “Molinart Grup”, deținătorul mărcii comerciale „ARTINOX”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării