main logo
541

Promisiunea primarului de Bălți: Retragerea mandatelor unor consilieri

Primarul oraşului Bălţi, Nicolai Grigorişin, a promis în cadrul unei emisiuni la postul TV local să ridice problema retragerii mandatelor unor consilierilor orăşeneşti.

Promisiunea primarului de Bălți: Retragerea mandatelor unor consilieriPrimarul de Bălți va risica mandatele mai multor consilieri din oraș

Potrivit agenţiei Infotag, astfel el a reacţionat la amânarea pentru a doua săptămână consecutiv a şedinţei Consiliului Municipal, pe ordinea de zi a căreia sunt incluse 111 subiecte, transmite Știri.md

Primarul a subliniat că la şedinţă nu au venit reprezentanţii partidelor de guvernământ. 

"Aceasta este deja a doua şedinţă care nu s-a desfăşurat din cauza lor. La şedinţa anterioară, care trebuia să aibă loc săptămâna precedentă, la fel nu a fost cvorum. Şedinţa următoare este preconizată pe 10 iulie. Dacă nici aceasta nu se va desfăşura, atunci voi porni discuţii de a ridica mandatele consilierilor", a spus primarul ales din primul tur pe listele "Partidului Nostru", aflat în opoziţie.

Printre subiectele de pe ordinea de zi se numără alocarea resurselor pentru tratamentul celor bolnavi de cancer, acordarea asistenţei materiale pentru unele categorii de cetăţeni social-vulnerabili, acordarea locuinţelor sociale.

Din Consiliul Municipal Bălţi, 13 consilieri sunt din fracţiunea "Partidului Nostru", cinci din fracţiunea "Pentru dezvoltarea oraşului Bălţi", trei din fracţiunea proeuropeană şi 14 consilieri s-au declarat "independenţi".

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării