main logo
333

Programul de Stagiu Profesional în SUA a început înscrierea

Consiliile Americane pentru Învățământ Internațional din Moldova anunță deschiderea concursului pentru selecția finaliștilor în cadrul Programului Professional Fellows (Programul de Stagiu Profesional în SUA), runda 6 septembrie – 5 noiembrie 2018.

Programul de Stagiu Profesional în SUA a început înscrierea

Acest program este unul gratuit, sponsorizat de către Departamentul de Stat din SUA care oferă un stagiu legislativ într-o instituție publică de stat, birouri de avocați, ONG-uri, etc. din SUA timp de șase săptămâni, transmite Știri.md cu referire la bizlaw.md.

Unul din grupurile țintă a acestui program sunt avocații cu vârsta cuprinsă între 25 și 35 de ani.

Doritorii de a participa la concurs vor depune dosarele în format electronic accesând https://ais.americancouncils.org/pfp și vor trece prin trei etape de selecție: completarea dosarului electronic, susținerea examenului TOEFL (la oficiul Consiliilor Americane, gratuit) și interviul final în limba engleză.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor online este 5 noiembrie.

Scopurile Programului:

  • schimbul de experienţă practică în domeniul serviciului public dintre organizaţiile publice din SUA şi Republica Moldova;
  • sporirea aprecierii rolului societăţii civile şi angajamentul acesteia în procesul politic și decizional;
  • crearea parteneriatelor durabile între instituţiile americane şi cele din Republica Moldova pentru soluţionarea problemelor de ordin legal și social comune.
Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării