main logo
750

Programul activităţilor în Chişinău pentru Ziua Copiilor

Pe data de 1 şi 2 iunie la Chişinău vor avea loc activităţi dedicate Zilei Internaţionale a Copiilor, în toate sectoarele din municipiu.

Programul activităţilor în Chişinău pentru Ziua Copiilor

„Se vor desfășura concursuri, master-classuri, recital de fanfară, tombole, concerte, show-uri distractive, întreceri sportive, jocuri distractive, programe distractive cu clovni și multe altele.", scrie primarul general interimar al mun. Chişinău, Ruslan Codreanu. 

Programul evenimentelor:

1 IUNIE:

Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”
➡️Ora 10:30-14:30: Recital de fanfară și un program cultural-sportiv amplu pentru copii care va include picturi pe față, desen pe asfalt, concursuri karaoke, discotecă pentru copii, victorine, tombole, show-uri distractive, evoluări artistice cu participarea artiştilor consacraţi şi colectivelor artistice de copii, spectacol muzical-coregrafic cu participarea formaţiilor artistice de copii din sector, animații publice pentru participanții la program, jocuri distractive, ştafete, concursuri, competiții la șah, joc de dame, DARTS etc.

Grădina Publică „Ştefan cel Mare şi Sfânt”
➡️Ora 10.00-18.00: Program artistic pentru copii cu participarea elevilor Centrului Republican pentru copii şi tineret „ARTICO”, care va include concursuri, master-class la arte vizuale, meşteşugărit, creaţie tehnică, floristică, ecologie, sport, turism, desen pe asfalt etc.

Sala în aer liber „Teatrul Verde”
➡️Ora 18:00-20:00: National Youth Orchestra - Spectacol muzical pentru copii, tineri părinţi şi bunici, „Muzică din filme animate”, sincronizat cu imagini din filmele respective.

CE Moldexpo
➡️Ora 11:00-15:00: Manifestare cultural-artistică cu participarea colectivelor artistice a instituţiilor de învăţământ preuniversitar din sectorul Buiucani. Interpretele Aura, Georgetea Voinovan, Eryka şi Mariana Mihăilă vor cânta împreună cu copii. La fel, va fi organizat un program distractiv cu Clovnul Magelino și un program artistic prezentat de studioul de copii „Doremicii”.

Sectorul Râșcani, Scuarul din str. M. Costin
➡️Ora 10:00-12:00: Program de concert şi întreceri sportive pentru copii din sectorul Râşcani.

Sectorul Ciocana, Scuarul SRL „Perun Lux”,bd.Mircea cel Bătrân 4/6
➡️Ora 09:00-11:30: Concursuri, întreceri sportive, evoluarea colectivelor artistice de copii.

Sectorul Ciocana, Scuarul DETS sec.Ciocana, str. A.Russo,57
➡️Ora 10:00-13:00: Spectacol distractiv cu participarea colectivelor artistice a Centrului de Creaţie „Ghiocel”.

 Sectorul Ciocana, Scuarul Fidesco, bd, Mircea cel Bătrân,6
➡️Ora 16:00-18:00: Program de concert, jocuri distractive în parteneriat cu toate Centrele Comunitare din sector.

La fel, vor avea loc manifestări cultural-artistice și sportive pe toate platourile sectoarelor din municipiul Chişinău pe parcursul zilei.

2 IUNIE:

Scuarul centrului commercial „UNIC”
➡️Ora 11:00-14:00: Program distractiv pentru copii şi părinţi, concursuri cu participarea clovnilor, eroilor folclorici.

Piaţa Marii Adunări Naţionale
➡️Ora 16:00-19:00: Program sportiv cu participarea skateboarderilor și nu doar.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării