main logo
1013

Profesor: Primii au fost sacrificați lucrătorii medicali. E rândul nostru

Primii au fost sacrificați lucrătorii medicali. Acum e rândul nostru.

Profesor: Lucrătorii medicali, primii sacrificați. Acum e rândul nostru

Este mesajul cutremurător al unei profesoare din Anenii Noi, transmite Știri.md.

Pe o rețea de socializare profesoara scrie că își riscă propria viață, întrucât pensia nu-i permite să trăiască, dar numai să supraviețuiască.

"În sfârșit, am ajuns acasă, după 2 schimburi a câte 6 ore, ieșită din casă la 07.10, cu 4 măști utilizate...

Și mâine e o altă zi de lucru... Auuuu!!! Mă aude cineva dintre acei de care depinde ceva în țara asta? Ori numai acei care sunt în pielea mea?!

Își amintește vreunul că o bună parte dintre cadrele didactice, ca și mine, sunt la o vârstă, nu vreau să-i spun onorabilă, căci nu ne onorează nimeni? Și am rămâne acasă, dacă pensiile ne-ar permite să trăim, nu doar să supraviețuim. E răspuns la o posibilă replică.

Iar cei mai tineri au familii, copii, părinți în grija lor. Ce poți face acasă după atâtea ore, extenuat, flămând, în plus proiectele pentru ziua de mâine, probe de verificat etc.?! Primii au fost sacrificați lucrătorii medicali. Acum e rândul nostru. Până când???!!!", se întreabă femeia.

Știri.md amintește că 2 copii din instituțiile de educație timpurie și 26 de elevi din Chișinău au fost diagnosticați cu coronavirus de la începutul anului școlar.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării