main logo
5643

Profesoara Irinei Rimes a cântat la Vocea României. Reacția juraților

În ediția de ieri seară a show-ului televizat „Vocea României”, Irina Rimes a avut parte de un moment neașteptat care a făcut-o să se simtă rușinată.

Profesoara Irinei Rimes a cântat la Vocea României. Reacția jurațilorFoto: captură video

Viola Julea, soția lui Alex Calancea, a participat la „Vocea României” cu piesa „Ex’s & Oh’s”. În ciuda vocii și interpretării deosebite, nici un jurat nu și-a întors scaunul, transmite Știri.md cu referire la Unica.md

Nici măcar Irina Rimes, despre care, ulterior, s-a aflat că este de fapt fosta elevă a profesoarei, de la Conservator .

Momentul i-a creat artistei un sentiment de regret. Dacă ar fi știut exact cine stă în spatele cortinei cu siguranță ar fi apăsat butonul pentru fostul ei mentor.

„Este Viola Julea, una dintre profesoarele mele de la Conservator. Ea e cea care mi-a dat note la examene, ne-am întâlnit pe holurile facultății. În continuare o respect foarte mult și mă simt foarte, foarte ciudat în momentul acesta, pentru că aș fi vrut să mă întorc, dar parcă m-a ținut ceva. Mă gândeam, da, o să-mi fie greu să lucrez cu vocea asta pentru că e o voce deja formată, mi se părea așa mie din ce auzeam, și acum, sincer, sunt pierdută și nu știu ce să mai zic”, a spus Irina.

Cele două au fost emoționate să se reîntâlnească după mai mulți ani, chiar pe scena concursului muzical, și s-au îmbrățișat călduros.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării