main logo
2260

Profesoară de la ASEM, diagnosticată cu cancer. Cum o putem ajuta

Boala secolului, așa cum i se mai spune cancerului nu cruță pe nimeni. Tineri sau mai în vârstă, agricultori sau oameni de știință – fiecare dintre cei care au primit diagnosticul în față luptă și merită o șansă la viață.

Profesoară de la ASEM, diagnosticată cu cancer. Cum o putem ajuta

Tatiana Burlacu, metodista Decanatului Finanțe din cadrul ASEM, a suferit recent o intervenție și este acum în tratamente de chimioterapie după ce a fost diagnosticată cu cancer mamar. Colegii de muncă fac un apel pentru a o susține, inclusiv financiar, pe Tatiana, transmite Știri.md cu referire la Ea.md.

„Ne adresăm tuturor oamenilor cu inimă mare și de bună credință şi celor care vor să întindă o mână de ajutor aproapelui său! O grea încercare s-a revărsat asupra colegei noastre TATIANA BURLACU, diagnosticată cu cancer mamar. Tatiana a suferit o intervenție chirurgicală și în prezent urmează cursurile de chimioterapie, după care mai urmează alte câteva cursuri de chimio și radioterapie.

În lupta sa cu această maladie, Tatiana are nevoie de susținerea tuturor oamenilor cu inimă mare și credință în Bunul Dumnezeu! Resursele şi posibilitățile financiare ale ei sunt limitate, raportate la costurile foarte înalte ale tratamentului, care este absolut vital pentru Tatiana și care se face în una din clinicile din afara țării. Toți cei care o cunosc știu că este o persoană deosebită, sârguincioasă, responsabilă, extrem de muncitoare, un profesionist desăvârșit și mereu binevoitoare.

Rugămintea noastră enormă de a contribui financiar, în limita posibilităților fiecăruia, se îndreaptă către toți cei care o cunosc! Doar împreună putem să ajutăm această persoană Excepțională să depăşească momentele deosebit de grele prin care trece. Vă mulțumim tuturor și fiecăruia în parte pentru susținere și ajutorul financiar!”, ne-au comunicat colegii femeii din cadrul Academiei de Studii Economice din Moldova.

Rechizitele bancare pe care puteți efectua transferuri sunt:

BC „VICTORIABANK” SA

Nr.cardului (card number) MDL 4779182373358461

Nr.cont bancar (banking account) MDL MD23VI000225900000258083

Beneficiar (beneficiary) Burlacu Tatiana

De asemenea o puteți contacta personal la numărul de mobil 060620077

Cu profund Respect și Recunoștință, familia și colegii de serviciu.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării