15 ian, 2019 08:57
665
0
Procuratura, despre urmărirea penală în care e vizat medicul Vadim Scarlat
15 ian, 2019 08:57
665
0

Medicul Vadim Scarlat își va relua activitatea începând de astăzi, 15 ianuarie.

Cel puțin despre aceasta anunță site-ul mamaonline.md, cu referire la un grup închis, din care fac parte cel mai probabil pacientele doctorului. Contactați de Agora, responsabilii de la Procuratura Anticorupție au declarat că medicul se află în arest la domiciliu deja de aproape o lună.

Potrivit informațiilor distribuite în grupul de pe Facebook, Vadim Scarlat își va relua activitatea în cadrul unei clinici private. Am încercat să luăm legătura cu el, dar deși în mesaj se spune că telefonul său este activ, Scarlat nu a răspuns la apeluri. 

„El se află de aproximativ o lună în arest la domiciliu. Urmărirea penală în privința acestuia se apropie de finalizare. Iar atunci când vom transmite dosarul în judecată, vom oferi mai multe detalii”, au declarat în schimb cei de la Procuratura Anticorupție.

Amintim că pe 23 octombrie, zece persoane au fost reținute într-un dosar de corupție. Este vorba de cinci judecători, un procuror, un avocat, un asistent judiciar, un inculpat pe un dosar și medicul Vadim Scarlat. La 21 noiembrie, Judecătoria Buiucani a prelungit mandatul de arest în izolatorul penitenciarului 13 pentru încă 25 de zile. 

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter