main logo
4023

Procesul civil împotriva Maiei Sandu, încetat. Igor Dodon, nemulțumit

Judecătoria Chișinău, sediul Centru, s-a expus asupra admisibilității cererii ex-președintelui Igor Dodon.

Procesul civil împotriva Maiei Sandu, încetat. Igor Dodon, nemulțumitColaj: Știri.md

Potrivit unui document publicat de Dodon, instanța a dispus încetarea procesului civil la cererea de chemare în judecată depusă de avocata Spînu Mariana în interesele lui Igor Dodon împotriva Maiei Sandu privind obligarea dezmințirii informației, obligarea prezentării scuzelor, repararea prejudiciului moral, precum și compensarea cheltuielilor de judecată, transmite Știri.md.

„În sfârșit, eforturile Maiei Sandu de a „reforma” justiția au dat roade! Ieri, instanța de judecată a încetat procesul intentat de mine împotriva Maiei Sandu privind obligarea dezmințirii informației, obligarea prezentării scuzelor, repararea prejudiciului moral. 

Pornind de la logica judecătorului, atâta timp cât este președinte și are imunitate, ea poate abera, insulta, poate rosti de la tribună aiureli, neadevăruri pure, deoarece justiția o face intangibilă!”, s-a arătat nemulțumit Dodon.

În aprilie 2021, Dodon a acționat-o în judecată pe șefa statului pentru defăimare, spunând că Maia Sandu l-a învinuit de faptul că a cheltuit nejustificat banii statului.


Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării