main logo
667

Procedura de obținere a permisului de conducere a devenit mai complicată

În ultima vreme, tot mai mulți oameni spun că susținerea testului pentru obținerea permisului de conducere a devenit mai complicată.

Procedura de obținere a permisului de conducere a devenit mai complicată

Unii dintre ei, nu reușesc nici după zeci de încercări, iar de vină, spun ei, este modul în care sunt organizate lucrurile acolo, transmite Știri.md cu referire la prime.md.

Susținerea examenului începe cu înscrierea. Cu programările obișnuite totul este pe cât se poate de clar, cele de urgență au fost o bătaie de cap pentru mulți candidați. 

Dacă până acum, probele poligon și traseu aveau un punctaj comun, acum cele două au fost separate.

Probabil, ați auzit nu o singură dată că mulți se plâng de faptul că instructorii apasă intenționat pe frână ca să pice examenul candidaților. Ca să nu mai existe confunzii, s-a găsit soluția perfectă. 

Dacă ați observat că a fost comisă vreo încălcare, tot ce trebuie să faceți este să contestați rezultatele, fiindcă imaginile filmate cu cele 4 camere de supraveghere sunt păstrate în arhivă. 

Testarea nu a durat prea mult. Din acest moment, n-am ajuns nici până la următoarea intersecție, că inevitabilul s-a întâmplat. 

În concluzie, fiecare mișcare este cu strictețe supravegheată de examinator. Deși pare că testul este prea riguros, o banală semnalizare vă poate salva cândva viața.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării