main logo
247

Prioritățile bugetului Chișinăului, discutate cu societatea civilă

Primăria Chișinău a organizat astăzi dezbateri publice cu societatea civilă pe marginea bugetului municipal, iar discuțiile au durat aproximativ 6 ore.

Prioritățile bugetului Chișinăului, discutate cu societatea civilăFoto: știri.md

Mai mulți reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale din municipiu au participat la dezbaterile pe marginea proiectului de buget al Primăriei Chișinău pe anul 2022, unde au fost discutate aspecte din domeniul social, cum ar fi educația, sănătatea, protecția socială, drepturile copilului, politicile de tineret, persoanele cu nevoi speciale, sportul, segmentul Direcției locativ-comunale și transport alternativ, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.

Potrivit edilului Capitalei, Ion Ceban, propunerile reprezentanților societății civile vor fi analizate și luate în calcul la aprobarea de către Consiliul Municipal a bugetului pentru anul viitor.

Ceban a menționat că organizarea dezbaterilor este necesară pentru a afla opiniile societății civile, căci “nimeni nu cunoaște mai bine situația decât cei care zilnic își desfășoară activitatea nemijlocit în domeniile respective”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării