main logo
836

Principala țintă a CNA în anul 2019. Zumbreanu: Îi vom ajuta să-și curețe rândurile

Începând cu 1 ianuarie 2019, conducerea Centrului Național Anticorupție va aloca mai multe resurse pentru investigarea infracțiunilor comise de reprezentanții organelor de control, astfel încât să nu mai aibă loc „abuzuri” în raport cu cetățenii și agenții economici. Anunțul aparține șefului CNA, Bogdan Zumbreanu.

Principala țintă a CNA în anul 2019: Îi vom ajuta să-și curețe rândurile

„La sfârșitul fiecărui an de activitate, noi ne fixăm prioritățile pentru anul viitor. Ținta noastră de bază în 2019 vor fi organele de control. Analiza situației la acest capitol denotă necesitatea intervenției noastre, atât pe componenta de combatere, cât și pe componenta de prevenire, astfel încât să ajutăm conducătorii acestor instituții să-și curețe rândurile, dacă este necesar, pentru ca actele de corupție să nu mai aibă loc și pentru ca cetățeanul să fie sigur că nu va exista loc de abuz din partea acestor organe”, a spus directorul CNA, Bogdan Zumbreanu, transmite Știri.md cu referire la Agora.

Oficialul a promis „sporirea prezenței CNA” în domeniul respectiv, atât prin intermediul instruirilor, cât și prin intermediul investigării eventualelor infracțiuni. 

Conform declarațiilor făcute de Bogdan Zumbreanu, în 2018, prioritățile CNA au ținut de domeniile medicinei și educației.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării