main logo
3345

Primul sunet a răsunat și pentru tinerii din Penitenciarul nr. 10 - Goian

Administrația Națională a Penitenciarelor din Moldova informează că primul sunet a răsunat în acest an și pentru tinerii din Penitenciarul nr. 10 - Goian (Centrul de Detenție pentru Minori și Tineri).

Primul sunet a răsunat și pentru tinerii din Penitenciarul GoianFoto: Administrația Națională a Penitenciarelor

Potrivit Administrației Naționale a Penitenciarelor, pentru a resimți feeria acestei zile, elevii clasei a noua din custodia Penitenciarului nr. 10 din satul Goian au participat la careul solemn din cadrul „Liceului Teoretic Nicolae Bălcescu”, comuna Ciorescu, transmite Știri.md

„Astfel de evenimente sunt practicate periodic în cadrul Penitenciarului, scopul fiind resocializarea și reinserția socială pozitivă a minorilor din detenție, astfel fiindu-le oferit nu doar suport educațional, dar și oportunități de dezvoltare personală.

Festivitatea a fost una bogată în emoții și speranțe, tinerii privind cu încredere înainte, spre un an școlar de succes, realizări și lecții valoroase”, anunță ANP.

După careul solemn, elevii s-au întors în instituția de detenție, mulțumindu-le angajaților Penitenciarului pentru organizare. 

De menționat că tot azi, 2 septembrie, profesorii de la Liceul Teoretic „Nicolae Bălcescu” din comuna Ciorescu țin ore de clasă cu tematica „Împreună pentru pace”.

Foto: Administrația Națională a Penitenciarelor

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării