main logo
8003

Primul comentariu al Chișinăului, după exploziile de la Tiraspol

După ce sediul așa-numitului Serviciu de securitate de la Tiraspol (MGB) a fost atacat luni, 25 aprilie, cu lansatoare de grenade, Biroul politici de reintegrare a venit cu o reacție.

Primul comentariu al Chișinăului, după exploziile de la TiraspolFoto: t.me

Potrivit Biroului politici de reintegrare, obiectivul ține de crearea pretextelor pentru tensionarea situației de securitate în regiunea transnistreană, transmite Știri.md.

„Biroul politici de reintegrare își exprimă îngrijorarea în legătură cu incidentul care s-a produs astăzi în orașul Tiraspol. Potrivit informației disponibile, persoane neidentificate au efectuat împușcături din aruncător de grenade asupra sediului așa-numitei structuri de securitate din regiune.

Conform datelor preliminare nu există victime sau persoane rănite.

Obiectivul urmărit de incidentul de astăzi ține de crearea pretextelor pentru tensionarea situației de securitate în regiunea transnistreană, ne-controlată de autoritățile constituționale.

În acest context, Biroul politici de reintegrare cheamă la păstrarea calmului și împreună cu instituțiile naționale competente monitorizează evoluțiile cazului menționat”, se arată în nota informativă.

Știri.md amintește că sediul așa-numitului Serviciu de securitate de la Tiraspol (MGB) a fost atacat cu lansatoare de grenade. Informația despre atacul de la Tiraspol a fost confirmată de așa-zisul Minister al Afacerilor de Interne din regiunea transnistreană.

Ulterior, staff-ul Serviciului de Informații și Securitate (SIS) s-a întrunit în ședință de urgență.

Abonează-te gratuit la Știri.md și pe Telegram pentru a nu pierde cele mai importante noutăți: https://t.me/stirimd

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării