main logo
1556

Primul campionat de mâncat mici, în Capitală. Cine a câştigat şi care a fost premiul mare

Cu gurile pline şi cu poftă nebună de a câştiga, câţiva gurmanzi din Capitală s-au grăbit în timp record să mănânce cât mai mulţi mici la primul campionat de acest gen.

Primul campionat de mâncat mici, în Capitală. Cine a luat premiul marePrimul campionat de mâncat mici, în Capitală. Cine a luat premiul mare

Ce-i drept, concurenţi au fost puţini, iar aceştia nu au consumat nici jumătate din porţie, chiar dacă premiul cel mare era un butoi cu bere. Totul pentru că vara oamenii consumă mai puţină carne, spun organizatorii, transmite Știri.md cu reefrire la Publika.md

În total cinci participanţi s-au înscris în cursă. Pentru a câştiga premiul, aceştia au trebuit să mânânce 10 mici în trei minute.

Câştigătorul a devenit Alexandru Cernovschi, un iubitor de mici.

"Astăzi nu sunt în formă, de aceea am şi mâncat doar patru mici, deşi, în zi pot mânca şi câte trei kilograme", a spus Alexandru Cernovschi, câştigător.

Printre concurenţi a fost şi o prezentatoare de la Canal 3. Ea nu a putut mânca mai mult de un cârnăcior şi jumătate, aşa că, s-a clasat pe ultimul loc.

"Mi-am luat doza de mici pentru o bună perioadă de timp înainte", a spus Olga Donică, prezentatoare Canal 3.

Restaurantul care a găzduit campionatul a pregătit peste 300 de mititei pentru competiţie, dar nu s-au mâncat nici în jumătate din ei. Participarea la campionat a fost gratuită.

"Ideea a venit spontan. Eram la masă cu echipa şi toţi mâncau repede pentru a-şi reuşi treaba. Şi ne-am gândit de ce să nu facem un campionat la viteză", a spus Natalia Ceanglii, organizator.

Organizatorii speră ca la următoarea ediţie să fie mai mulţi participanţi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării