29 mai, 2019 18:47
2 052
2
Primele declarații ale lui Viorel Varzari, omul de afaceri care l-a denunțat pe Andrei Tranga
29 mai, 2019 18:47
2 052
2

Viorel Varzari, omul de afaceri care a scris denunț pe numele lui Andrei Tranga, proprietarul rețelei de restaurante Andy’s Pizza, denunț după care cel din urmă a fost arestat, a apărut cu declarații în spațiul public.

Foto: tv8.md

Acesta a oferit un interviu pentru Zeppelin Investigation, transmite Știri.md cu referire la Tv8.md.

În fragmentul de interviu, publicat astăzi pe rețelele de socializare, Viorel Varzari spune că Grigore Caramalac și Andrei Tranga se cunosc din anii ’90 și că primul ar deține o parte din afacerea Trabo Plus, care-i aparține lui Andrei Tranga.

La rândul său, avocatul Ion Dron spune că Andrei Tranga neagă că are afaceri cu Grigore Caramalac: „Se încearcă pe omul de afaceri Andrei Tranga de a-l lega de Caramalac pentru a-l ține în arest. Domnul Tranga are explicații făcute pe câteva pagini unde dărâmă orice argument că ar avea afaceri cu dânsul, dar nimeni nu-l întreabă despre acest lucru, la Procuratură nimeni despre asta nu-l întreabă”, a spus Ion Dron.

Andrei Tranga a fost reținut de procurorii pentru Combaterea Crimei Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS) la sfârșitul lunii aprilie, într-un dosar penal deschis pentru şantaj. Acesta se află în arest preventiv pe un termen de 30 de zile. Oamenii legii au comunicat că acesta ar fi încercat preluarea unei afaceri.

La rândul său, avocatul omului de afaceri spune că acesta pledează nevinovat și că inițial, Procuratura a anunțat că Tranga a fost arestat pentru șantaj, ulterior s-a dovedit că a fost arestat pentru trafic de influență.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter