main logo
345

Primăria: Peste 1.900 de oameni au făcut ordine în curțile blocurilor din Chișinău

Peste 1.900 de persoane au participat sâmbătă, 20 aprilie, la acțiunea municipală de salubrizare „Curățenia generală a curților de blocuri”.

Primăria: Peste 1.900 de oameni au făcut ordine în curțile blocurilor

Potrivit Primăriei, la curățenia de primăvară au participat serviciile municipale de profil, simpli cetățeni, reprezentanții sectorului asociativ și studenți, transmite Știri.md.

Chișinăuienii au participat la salubrizarea și amenajarea curților, terenurilor de joacă pentru copii, precum și la curățare zonelor verzi din preajma blocurilor.

Pe parcursul zilei au fost  evacuate 56 curse de deșeuri.

În cadrul ședinței Primăriei Chișinăi, Ruslan Codreanu a făcut apel către locatarii din zonele rezidențiale, îndemnându-i să încheie contracte privind evacuarea deșeurilor, cu Î.M. „Autosalubritate”, pentru evita dublarea activităților serviciilor municipale specializate. 

„Spre exemplu, pe str. Trifan Baltă cetățenii aruncă deșeurile pe spațiile verzi din vecinătate, iar municipalitatea trebuie să intervină de fiecare dată pentru a le colecta și evacua”, a spus edilul-șef.

Evenimentul de sâmbătă este cea de-a treia acțiune cu participarea comunității, în cadrul Campaniei municipale de salubrizare de primăvară.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării