main logo
817

Primăria Chișinău, obligată să-i achite unui fost șef circa 500.000 de lei

Primăria Chișinău a fost obligată de instanța de judecată să-i achite lui Adrian Boldurescu, fost șef al Direcției generale transport și căi de comunicații, demis din funcție pe vremea lui Dorin Chirtoacă, peste 477 de mii de lei, în calitate de salarii, pentru perioada septembrie 2014 – martie 2019.

Primăria Chișinău, obligată să-i achite unui fost șef circa 500.000 leiPrimăria Chișinău, obligată să-i achite unui fost șef circa 500.000 de lei

Decizia a fost luată de magistrații de la Judecătoria Chișinău sediul Centru, la finele lunii martie a acestui an, după ce Boldurescu a contestat demiterea sa din funcția de șef al Direcției transport, de acum aproximativ cinci ani, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

Mai mult, instanța a dispus ca Adrian Boldurescu să fie restabilit în funcția de șef al Direcției transport.

„Prezenta hotărâre urmează a fi executată imediat în partea restabilirii lui Boldurescu Adrian în funcția de șef al Direcției generale transport public și căi de comunicație a Consiliului Municipal Chișinău și achitării unui salariu mediu în mărime de 9345 de lei 92 de bani”, se menționează în hotărârea de judecată.

Primarul interimar Ruslan Codreanu și șeful Direcției juridice a Primăriei Chișinău nu au răspuns la telefon pentru a ne oferi un comentariu la acest subiect.

În decizia instanței de judecată este vizat și Igor Gamrețki, un al fost șefi al Direcției transport, întrucât cele două litigii au fost comasate. Cererea lui Gamrețki de a fi restabilit în funcție a fost respinsă de instanța de judecată.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării