main logo
631

Primăria Chişinău nu va plăti pentru marcajul rutier care se șterge

Cum au apărut, aşa şi au dispărut. Pe trecerile de pietoni din Chişinău vopseaua s-a şters repede, iar în unele cazuri nu a ţinut nici măcar trei săptămâni.

Primăria Chişinău nu va plăti pentru marcajul rutier care se ștergeFoto: captură video

De vină ar fi calitatea materialelor folosite sau chiar modul în care s-a aplicat vopseaua. Mostre din vopsea au fost duse la expertize, iar până vor veni rezultatele, marcajul rutier continuă să se aplice, transmite Știri.md cu referire la tvrmoldova.md

Pentru aplicarea marcajului la trecerile de pietoni în culorile alb şi roşu s-a cheltuit peste 600 de mii de lei. Lucrările au fost executate de Întreprinderea Municipală "Exdrupo". Până vor fi gata rezultatele expertizei la vopsea, muncitorii încă mai lucrează. Deşi există riscul ca nici aceste lucrări să nu ţină, municipalitatea deja s-a asigurat în acest caz.

Lucrările de aplicare a marcajului rutier au început în luna mai și s-au alocat 4,2 milioane de lei. Municipalitatea a cumpărat 70 de tone de vopsea albă, trei tone de vopsea roşie şi alte trei tone de vopsea de culoare galbenă. Volumul total al lucrărilor era estimat la 43 de mii metri pătraţi.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării